Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığı gitmek

Rüyada mezarlığı gitmek

Rüyada mezarlığı gitmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, gönül gözünün açılacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığı gitmek gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada mezara gidip ağlamak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, epey bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada yakınının mezarına gitmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada arkadaşınla mezarlığa gitmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işarettir.

Rüyada arabayla mezarlığa gitmek mevki makam sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara ziyarete gitmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıklara gitmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün mezarına gitmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments