Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa uçmak

Rüyada mezarlığa uçmak

Rüyada mezarlığa uçmak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, uzak bir yola gidileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa uçmak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler stresi azaltabilir.

Rüyada mezarın üstünde uçmak kısmetinin hep açık olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada mezar üzerinde uçmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa uçmak evliliğinde mutlu olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına inanılır.

Rüyada mezarlık üzerinde uçmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinin en iyisi olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üzerinde uçmak sarsılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kalp kırıklığı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments