Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üzerinde uçmak

Rüyada mezar üzerinde uçmak

Rüyada mezar üzerinde uçmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, hayatının iyileşeceğine, sayılacağına rivayet eder.

Rüyada mezar üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada mezarlığın üzerinde uçmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık üzerinde uçmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta uçmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa uçmak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde uçmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hastalıkların uzak duracağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulur.

Rüyada mezarın üstünde uçmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments