Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üstünde uçmak

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, borçları varsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Sizin için en yararlı kararı kendi başınıza vermeniz gerekiyor.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, mutlu günler göreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde uçmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada evlerin üstünde uçmak çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde uçmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada cami üstünde uçmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine delalettir.

Rüyada uçakla denizin üstünde uçmak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments