Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üzerinde uçmak

Rüyada mezarlığın üzerinde uçmak

Rüyada mezarlığın üzerinde uçmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Rüyada mezarlıkta uçmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstünde uçmak hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulur.

Rüyada mezarlık üzerinde uçmak dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak geçim sıkıntısına düşeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa uçmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, malların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üzerinde uçmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments