Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın üstünden uçmak

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde uçmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak hırsızlık yapacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde uçmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde uçakla uçmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üstünde uçmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla denizin üstünde uçmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, iyi bir kariyer edineceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments