Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık üzerinde uçmak

Rüyada mezarlık üzerinde uçmak

Rüyada mezarlık üzerinde uçmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, birikim yapılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar veya konularda yavaşlama görülebilir.

Rüyada mezarlıkta uçmak endişelerin biteceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, sağlığının bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığın üstünden uçmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde uçmak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına inanılır.

Rüyada mezar üzerinde uçmak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlık üstünde uçmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık üzerinde uçmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalettir.

Rüyada mezarlığın üzerinde uçmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments