Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa gitmek

Rüyada mezarlığa gitmek

Rüyada mezarlığa gitmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kişinin afiyette kalacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa gitmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Rüyada birinin mezarına gitmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulur.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akşam mezara gitmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa gidememek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yeni ev eşyaları alınacağına işarettir.

Rüyada ölen birinin mezarına gitmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, itibar kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşınla mezarlığa gitmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işarettir.

Rüyada mezara gitmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments