Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam mezara gitmek

Rüyada akşam mezara gitmek

Rüyada akşam mezara gitmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalettir.

Rüyada akşam mezara gitmek gördüyseniz:

  • Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada akşam mezarlığa gitmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet eder.

Rüyada akşam mezara gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sarsılacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada akşam mezar görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada akşam okula gitmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada akşam ezanının okunduğunu duymak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada akşam güneşi görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada akşam karanlığı görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, yeni bir haneye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kabede akşam namazı kılmak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments