Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve kedinin girdiğini görmek

Rüyada eve kedinin girdiğini görmek

Rüyada eve kedinin girdiğini görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, en büyük acılarının dineceğine, eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada eve kedinin girdiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki gereksiz yükleri atıp hafifleme konusunda karşı konulmaz bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada kedilerin eve girdiğini görmek kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet eder.

Rüyada eve kedi girdiğini görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin eve girdiğini görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments