Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir yıla girdiğini görmek

Rüyada yeni bir yıla girdiğini görmek

Rüyada yeni bir yıla girdiğini görmek bedeninin şifa bulacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir yıla girdiğini gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz çok şey var.

Rüyada yeni bir yıla girdiğini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni yıla girdiğini görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni yıl görmek zaferlere doymayacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada yeni yıl ağacı görmek güzel sözler işiteceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalettir.

Rüyada yeni yılı kutlamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeni yıl kutlamak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıllardır görmediği arkadaşını görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kendisini korumaya alacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Rüyada eski yılları görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments