Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar görüp ağlamak

Rüyada mezar görüp ağlamak

Rüyada mezar görüp ağlamak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, talihinin artacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sadece kendisini düşüneceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada mezar görüp ağlamak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada yaşayan birinin öldüğünü görüp ağlamak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, büyük atılımların yapılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan görüp ağlamak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze görüp ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına delalettir.

Rüyada ölen kişiyi görüp ağlamak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak hayırlı haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments