Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa ev yapmak

Rüyada mezarlığa ev yapmak

Rüyada mezarlığa ev yapmak kötü yollara gireceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa ev yapmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada mezarlıkta ev yapmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığa ev yapmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada mezara ev yapmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak huzursuzluk yaşanacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarda düğün yapmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak mal ve para kazanılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada mezar ziyareti yapmak kazalardan ve belalardan korunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments