Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta ev yapmak

Rüyada mezarlıkta ev yapmak

Rüyada mezarlıkta ev yapmak işinde çok büyük bereket göreceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta ev yapmak gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Rüyada mezarlıkta ev yapmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa ev yapmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstüne ev yapmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, parasının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada mezara ev yapmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada mezara tuvaletini yapmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar ziyareti yapmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarını yapmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta temizlik yapmak patron koltuğuna yükseleceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments