Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tasa çiş yapmak

Rüyada tasa çiş yapmak

Rüyada tasa çiş yapmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına işarettir.

Rüyada tasa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada tasa çiş yapmak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına yorulur.

Rüyada tasa kaka yapmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada kendine çiş yapmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada bir kaba çiş yapmak hayır dualarına nail olacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada yeşil çiş yapmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada donuna çiş yapmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine tabir olunur.

Rüyada mutfağa çiş yapmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yola çiş yapmak her daim bereketli işler yapacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments