Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturarak çiş yapmak

Rüyada oturarak çiş yapmak

Rüyada oturarak çiş yapmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, yeni şeyler deneneceğine alamet etmektedir.

Rüyada oturarak çiş yapmak gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Rüyada oturarak çiş yapmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada bardağa çiş yapmak hastalanacağına, üzüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada odaya çiş yapmak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfakta çiş yapmak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde çiş yapmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bahçeye çiş yapmak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoda çiş yapmak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, gururlandıracak işler yapacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tencereye çiş yapmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments