Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıklara basmak

Rüyada mezarlıklara basmak

Rüyada mezarlıklara basmak büyük kazançlar sağlanılacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıklara basmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı oluşturan ya da kısıtlanmış hissi veren konular olabilir.

Rüyada yanlışlıkla mezara basmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarların üstüne basmak geleceğin güzel olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar üstüne basmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mezar üzerine basmak herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bebek mezarına basmak elinin darlaşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara basmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa basmak zararlı kişilerden uzak durulacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments