Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarları açmak

Rüyada mezarları açmak

Rüyada mezarları açmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarları açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedeniyle bazı konularda kısıtlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada birinin mezarını açmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babasının mezarını açmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski mezar açmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının mezarını açmak hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını açmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, önemli kararlar alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dolu mezarı açmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstünü açmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, büyük düşüneceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada mezarları açmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments