Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üzerinde uyumak

Rüyada mezarın üzerinde uyumak

Rüyada mezarın üzerinde uyumak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına inanılır.

Rüyada mezarın üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Rüyada mezarın içinde uyumak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada mezarda uyumak günahlarına tövbe edeceğine, darlanacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada mezar içinde uyumak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada mezarın üzerinde uyumak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın yanında uyumak parasının ve makamının artacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık yanında uyumak hileli bir işle karşılaşılacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments