Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın içinde uyumak

Rüyada mezarın içinde uyumak

Rüyada mezarın içinde uyumak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde uyumak gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya gerilim nedeniyle verimliliğiniz azalabilir.

Rüyada mezar içinde uyumak uzaktan haberler işiteceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde uyumak maddi açıdan ferahlamaya, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üzerinde uyumak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, imkanlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar uyumak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, evlerindeki huzurun artacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda uyuduğunu görmek kalkınacağına ve yükseleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta uyumak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık yanında uyumak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments