Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın yanında uyumak

Rüyada mezarlığın yanında uyumak

Rüyada mezarlığın yanında uyumak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada mezarlık yanında uyumak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın yanında uyumak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin yanında uyuduğunu görmek kısmetlerin azalacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin yanında uyumak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işarettir.

Rüyada ölünün yanında uyumak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölü yanında uyumak huzur ve kazanç getireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanında uyumak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aylık gelirinin artacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments