Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda uyumak

Rüyada mezarda uyumak

Rüyada mezarda uyumak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, hararetli olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada mezarda uyumak gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak umutlarının kendisine hayır getireceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına yorulur.

Rüyada mezar uyumak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde uyumak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada mezarlık uyumak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada mezar üstünde uyuduğunu görmek yersiz yere suçlanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde uyumak herkesi kendi gibi zannedeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, pek az kazanç getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments