Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içinde uyumak

Rüyada mezar içinde uyumak

Rüyada mezar içinde uyumak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, çok mutlu olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sahip olduklarının eksileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar içinde uyumak gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Rüyada mezarın içinde uyumak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde uyumak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine yorulur.

Rüyada mezarlık uyumak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına delalet eder.

Rüyada gece mezarlıkta uyumak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık üzerinde uyumak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda uyumak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada mezar üzerinde uyumak rahatsızlık duyulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments