Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık yanında uyumak

Rüyada mezarlık yanında uyumak

Rüyada mezarlık yanında uyumak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kendisine şifa olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, güzel bir hayat geçireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık yanında uyumak gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız kasıtlı olarak yanlış anlaşılarak hakkınızda çeşitli laflar çıkartılabilir.

Rüyada mezarın yanında uyumak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada mezarlık yanında uyumak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada ölü yanında uyumak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin yanında uyumak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanında uyumak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölünün yanında uyumak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanında uyuduğunu görmek kısmetlerinden olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments