Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünden araba geçmek

Rüyada üstünden araba geçmek

Rüyada üstünden araba geçmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada üstünden araba geçmek gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada denizin üstünden arabayla geçmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstünden araba geçmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Rüyada deniz üstünden arabayla geçmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın üstünden geçmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada dere üstünden geçmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünden geçmek şansının ve kısmetinin açılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments