Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek

Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek

Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, yokluk içine düşeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil cenaze örtüsü gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bereketin ve karın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerinde yeşil örtü görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bir örtü görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulur.

Rüyada yeşil kanepe örtüsü görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yatak örtüsü görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada yeşil örtü görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, yıkılacağına, üzüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments