Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan kovalamak

Rüyada aslan kovalamak

Rüyada aslan kovalamak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada aslan kovalamak gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada aslanı kovalamak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada aslan kovaladığını görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, daha fazla yakınlaşacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada aslan kovalamak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, küskünlük yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet eder.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek sürüsünü kovalamak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla birini kovalamak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments