Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını gördüyseniz:

  • Tembellik veya ihmal imajınıza zarar verebilir ya da gereken değişiklikleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslanı kovalamak kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada aslan kovaladığını görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, çekilen acıların unutulacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan kovalamak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kazançlı bir adım atılacağına, kar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada kirpi kovalamak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük fare kovalamak işlerinde önemli adımlar atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments