Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanı kovalamak

Rüyada aslanı kovalamak

Rüyada aslanı kovalamak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, huzurunun yerine geleceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına delalet eder.

Rüyada aslanı kovalamak gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar doğabilir.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet eder.

Rüyada aslanı kovalamak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan kovalamak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Rüyada aslan kovaladığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz fare kovalamak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde fare kovalamak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments