Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı oynadığını görmek

Rüyada ayı oynadığını görmek

Rüyada ayı oynadığını görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine inanılır.

Rüyada ayı oynadığını gördüyseniz:

  • Sizi hoşlanmadığınız şeyler yapmak için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada ayı oynatmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayı oynadığını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada düğününde oynadığını görmek kendisi için mal mülk alacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada düğün oynadığını görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada parkta oyun oynadığını görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada çingenelerin oynadığını görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun oynadığını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments