Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir filmde oynadığını görmek

Rüyada bir filmde oynadığını görmek

Rüyada bir filmde oynadığını görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bir filmde oynadığını gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kişisel veya işle ilgili değişiklikler yapmak doğru olmayabilir.

Rüyada reklam filminde oynadığını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada filmde oynadığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına tabir olunur.

Rüyada bir filmde oynadığını görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada filmi görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulur.

Rüyada filmi izlemek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada film kahramanı görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada filmin içinde olmak borçlarının kalmayacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına alamet eder.

Rüyada filmde oynamak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments