Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın içinde oturmak

Rüyada mezarın içinde oturmak

Rüyada mezarın içinde oturmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada mezarın içinde oturmak gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Rüyada mezarın içinde oturmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta oturmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada mezarda oturmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak dargınların ve kırgınların barışacağına, tartışma yaşayacağına, onu yalnız bırakmayacağına delalettir.

Rüyada mezarlık yanında oturmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine delalettir.

Rüyada mezar üzerinde oturmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalettir.

Rüyada mezarın yanında oturmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada mezarın üzerinde oturmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments