Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üzerinde oturmak

Rüyada mezarın üzerinde oturmak

Rüyada mezarın üzerinde oturmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çok iyi şeylere, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada mezarın üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınıza farklı bir açıdan yaklaşmalısınız.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar başında oturmak korkularının sona ereceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık yanında oturmak prestij kazanacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda oturduğunu görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada mezar üstünde oturmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bol rızık elde edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada mezarın üstünde oturmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar kenarında oturmak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın yanında oturmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments