Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üzerinde oturmak

Rüyada mezar üzerinde oturmak

Rüyada mezar üzerinde oturmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, kazancında artış olacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Mantıkla ilerliyor, mükemmellik arıyorsunuz.

Rüyada mezarın başında oturmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada mezara oturmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, borçlarını ödemeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşında oturmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada mezarda oturmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet eder.

Rüyada mezarın üstünde oturmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada mezar kenarında oturmak kazancının günden güne düşeceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, onu borçtan kurtaracağına işaret eder.

Rüyada mezar taşına oturmak edilen duaların kabul olacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments