Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın yanında oturmak

Rüyada mezarlığın yanında oturmak

Rüyada mezarlığın yanında oturmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz.

Rüyada mezarın yanında oturmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık yanında oturmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın yanında oturmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkalarının yanında tuvalete oturmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun yanında oturmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada sobanın yanında oturmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yanında oturmak çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments