Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda oturmak

Rüyada mezarda oturmak

Rüyada mezarda oturmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda oturmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin borç alacak işlerine dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada mezarlık yanında oturmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın yanında oturmak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üzerine oturmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulur.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, işlerindeki karın artacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın başında oturmak kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üzerinde oturmak işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada mezara oturduğunu görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments