Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık yanında oturmak

Rüyada mezarlık yanında oturmak

Rüyada mezarlık yanında oturmak elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, hem eğleneceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık yanında oturmak gördüyseniz:

  • Finansal anlamda büyüme sağlayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada mezarlık yanında oturmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada mezarın yanında oturmak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin yanında oturmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yanında oturmak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanında oturmak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun yanında oturmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin yanında oturmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments