Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta oturmak

Rüyada mezarlıkta oturmak

Rüyada mezarlıkta oturmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta oturmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda oturmak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına alamet eder.

Rüyada mezara oturduğunu görmek ticaret ehli olacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşında oturmak rakiplerini geride bırakacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalettir.

Rüyada mezar üzerine oturmak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Rüyada mezarın üstünde oturmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, maddi zarara uğrayacağına, harama göz dikmeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarın yanında oturmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üzerine oturmak işinde en iyisi olacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments