Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın yanında durmak

Rüyada mezarın yanında durmak

Rüyada mezarın yanında durmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, elinin bollaşacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada mezarın yanında durmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir arkadaşınızı ya da bir misafiri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada mezarın yanında durmak yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın başında durmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada mezar başında durmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada mezarın yanında oturmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, rızkından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin yanında mezar görmek insanlara iyilik yapmaya, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments