Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı taşımak

Rüyada mezarı taşımak

Rüyada mezarı taşımak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada mezarı taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Rüyada mezar taşımak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlık taşımak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarı taşımak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, problemlerinin çözüleceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşı taşımak iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı başka yere taşımak hayaller kurulacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara su taşımak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezara toprak taşımak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi başka yere taşımak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, zorlukların günden güne artacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments