Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara toprak taşımak

Rüyada mezara toprak taşımak

Rüyada mezara toprak taşımak rahat bir hayata adım atılacağına, büyük adımlar atacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hak yolundan ayrılacağına inanılır.

Rüyada mezara toprak taşımak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada mezara toprak taşımak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada kamyonla toprak taşımak aniden evlilik kararı alacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak taşımak rahatının yerine geleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına inanılır.

Rüyada sırtında toprak taşımak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezarı başka yere taşımak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, zor günlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada mezar taşı taşımak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, istediği noktalara geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı taşımak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşımak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments