Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşımak

Rüyada mezar taşımak

Rüyada mezar taşımak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet eder.

Rüyada mezar taşımak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirebilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada mezara su taşımak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlık taşımak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı taşımak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulur.

Rüyada mezarı başka yere taşımak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara toprak taşımak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işarettir.

Rüyada mezar taşı taşımak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşımak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada malzeme taşımak isabetli adımlar atacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments