Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı başka yere taşımak

Rüyada mezarı başka yere taşımak

Rüyada mezarı başka yere taşımak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarı başka yere taşımak gördüyseniz:

  • Yeni yıla yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada mezarı başka yere taşımak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada işyerini başka yere taşımak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalet eder.

Rüyada evini başka yere taşımak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalettir.

Rüyada evi başka yere taşımak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin evini taşımak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka eve taşımak rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlık taşımak sorunlarını bitireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işarettir.

Rüyada mezara su taşımak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments