Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi başka yere taşımak

Rüyada evi başka yere taşımak

Rüyada evi başka yere taşımak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, neşesini kaybedeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada evi başka yere taşımak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmak veya yeni başlangıçlar yapmak konusunda tereddütleriniz olabilir.

Rüyada evi başka yere taşımak daha rahat bir hayatı olacağına, gözden düşeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerini başka yere taşımak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, dualarının kabul olacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada mezarı başka yere taşımak aile bireyleri ile tartışacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini başka yere taşımak ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada başka eve taşımak sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin evini taşımak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve su taşımak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada evi taşımak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, ters giden olayların düzeleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments