Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarı açık görmek

Rüyada mezarı açık görmek

Rüyada mezarı açık görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarı açık gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Rüyada mezarı açık görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık boş mezar görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada açık mezara düşmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada mezar açık görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık mezara girmek kederleneceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada açık ve boş mezar görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, başa iş açacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada üstü açık mezar görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kötü yollara gireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada iki tane açık mezar görmek stres içinde günler geçireceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments