Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık mezara girmek

Rüyada açık mezara girmek

Rüyada açık mezara girmek her şeyin gönlünce olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına alamet eder.

Rüyada açık mezara girmek gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında bildiklerinizi paylaşmanız durumunda imajınıza zarar verebilirsiniz.

Rüyada açık mezara girmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalettir.

Rüyada camiye başı açık girmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada açık kapıdan içeri girmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık cezaevine girmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık kapıdan girmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına inanılır.

Rüyada ölünün mezarını açık görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalet eder.

Rüyada mezarın açık olduğunu görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzeri açık mezar görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments