Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstü açık mezar görmek

Rüyada üstü açık mezar görmek

Rüyada üstü açık mezar görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, tövbelerin kabul olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına işarettir.

Rüyada üstü açık mezar gördüyseniz:

  • Verilecek sözler yeni anlaşmalar yapılmasını kolaylaştırabilir.

Rüyada üstü açık mezar görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya yorulur.

Rüyada üstü açık uçağa binmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstü açık araba binmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada üstü açık ev görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, güzellik ve hayır geleceğine, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada siyah üstü açık araba görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına inanılır.

Rüyada üstü açık siyah araba görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulur.

Rüyada üstü açık taksi görmek aç kalacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada üstü açık kırmızı araba görmek hak ve din yolunu bırakacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, şükredeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments