Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine delalet eder.

Rüyada mezardan canlı çıkarmak kimseyle konuşmaz olacağına, güveninin artacağına, prestij kazanılacağına inanılır.

Rüyada mezarda canlı bebek görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, Tövbe Edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezardan bebek çıkarmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada bebeği mezardan çıkarmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, işinden ekmeğinden olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada denizden canlı balık çıkarmak geleceğinin de çok parlak olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işaret eder.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments