Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın kovaladığını görmek

Rüyada aslanın kovaladığını görmek

Rüyada aslanın kovaladığını görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada aslanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına tabir olunur.

Rüyada aslan kovalamak her şeyin iyiye doğru gideceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına, büyük savaşların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada aslan kovaladığını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet eder.

Rüyada aslanı kovalamak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz köpek kovaladığını görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek arısı kovalamak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments