Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan bebek çıkarmak

Rüyada mezardan bebek çıkarmak

Rüyada mezardan bebek çıkarmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, tövbelerinin kabul olacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan bebek çıkarmak gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada bebeği mezardan çıkarmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına tabir olunur.

Rüyada mezardan canlı bebek çıkarmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, onları okula göndereceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezardan bebek çıkarmak her geçen gün başarılarının artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine delalet eder.

Rüyada mezardan taş çıkarmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada mezardan çıkarmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babayı mezardan çıkarmak hızlanacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak kendi işinin sahibi olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments